CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Khamis, 19 November 2009

TAUJIHAT BUAT ADIK-ADIK SPM &STPM

“TIDAK ADA LAUTAN YANG LUAS, LURAH YANG DALAM DAN JALAN YANG SUSAH BAGI ORANG YANG MAHU”

Selamat me’luah’kan ilmu dalam peperiksaan buat adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan SPM dan STPM tidak lama lagi. Moga-moga medan ini mampu memberi peluang untuk kalian menempa kejayaan yang lebih gemilang.

Ingatlah adik-adik,

Kejayaan bukanlah suatu kebetulan, tapi suatu pilihan.It’s beginning how you create your life.. Start daripada sekarang kat mana adik-adik akan meneruskan perjuangan. Kalu besar cita-cita yang kita harapkan maka besar jugalah pengorbanan.Jadikan SPM/STPM ni sebagai wadah untuk meneruskan perjuangan…ingatlah “Tiada siapa yang dapat mengubah sesuatu kaum itu mlainkan dengan dirinya sendiri”. Apa-apapun k.yue sentiasa doakan dari jauh kejayaan kalian.


Apa-apa pun adik-adik, yakinlah. Percaya setiap ketentuan yang telah Allah tetapkan untuk kita. Dalam masa yang sama, teruskan usaha sehingga ke puncaknya. Moga kalian akan berjaya menempuh peperiksaan ini dengan tenang dan bersungguh-sungguh, DEMI ISLAM!Setelah itu, bertawakkallah dan berdoa mudah-mudahan setiap apa yang dilakukan berjaya.

Salam kejayaan buat semua..

Sekiranya kamu telah membulatkan tekad, maka bertawakkallah kepada Allah.
(surah ali-imran 3; 159)

0 ulasan: